Croazieră În Jos Collins
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați să faceți o croazieră pe Collins. Această rețetă servește 12 și costă 1,5 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 794 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de praf de copt, nucă de cocos deshidratată, zahăr pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Ruby Princess-croazieră pe coasta Californiei, Tom Collins, și Tom Collins pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru cupcakes: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați o tigaie standard de brioșă cu 12 garnituri de cupcake.
În vasul unui mixer electric echipat cu dispozitivul de fixare a paletei, combinați untul și zahărul granulat. Crema la viteză mare până când untul este ușor și pufos, aproximativ 6 minute. Cerneti impreuna faina, praful de copt si sarea. Pune deoparte.
Combinați laptele de nucă de cocos, ouăle întregi, albușurile de ou și extractul de vanilie. Adăugați alternativ amestecul de făină și amestecul de lapte de nucă de cocos în untul cremă în trei etape, permițând bătătorului să se amestece timp de 30 de secunde după adăugarea ingredientelor uscate sau umede. Îndoiți nuca de cocos deshidratată. Umpleți garniturile de cupcake cu trei sferturi pline cu aluat și coaceți până se rumenesc și coapte, aproximativ 25 de minute.
Pentru siropul de rom întunecat: aduceți zahărul granulat și 1 uncie de apă la foc mic.
Se ia de pe foc și se amestecă romul întunecat. Îndepărtați din belșug cupcakes-urile coapte cu sirop imediat după scoaterea cupcakes-urilor din cuptor.Răciți complet cupcakes-urile.
Pentru umplutura de ananas: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Presărați zahărul brun în fundul unui vas de copt pătrat de 8 inci.
Stropiți mierea și presărați scorțișoara deasupra zahărului brun. Cojiți, miezul și zarurile mici ananasul. Distribuiți uniform ananasul peste zahărul brun. Înfășurați vasul de copt cu folie de aluminiu și coaceți timp de 15 minute.
Scoateți din cuptor, scoateți folia și amestecați ananasul și zahărul lichefiat. Înlocuiți folia și coaceți ananasul încă 15 minute.
Scoateți din cuptor, scoateți folia și amestecați ananasul și zahărul lichefiat.
Coaceți ananasul, neacoperit, încă 15 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet.
Pentru glazura de brânză cremă tangelo: în vasul unui mixer electric echipat cu o paletă, bateți untul până când este ușor și pufos la viteză medie-mare.
Adăugați crema de brânză și amestecați la viteză medie-mare până când se combină bine și se eliberează. Răsturnați părțile laterale ale bolului mixerului și adăugați zahărul pudră. Se amestecă la viteză mică până se combină bine.
Adăugați extractul de vanilie și pasta de tangelo și bateți la viteză medie-mare timp de 2 minute.
Așezați într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf rotund mare.
Pentru asamblare: folosind un corer de mere, scoateți miezul central al cupcakes-urilor coapte și umpleți cu ananas prăjit la cuptor. Pipe tangelo cremă de brânză glazură generos pe partea de sus a cupcakes.
Rotiți glazura de cupcake în nucă de cocos deshidratată prăjită și garnisiți cu un segment de portocală mandarină și semn stradal fondant rulat.