Crizanteme De Ceapă
Crizantemele de ceapă sunt un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 71 de cenți pe porție. O porție conține 165 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de frunze de rozmarin, sare, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Rețete similare includ Ceapa Pakora | cum sa faci ceapa Pakoras / ceapa Fritters, Indian Restaurant Style Onion Bhaji - Prajituri De Ceapa Prajita, și Cotlet De Porc Fiert Cu Miere Cu Pere, Ceapă Roșie, Feta Și Ceapă.
Instrucțiuni
Curățați ceapa; tăiați blaturile. Tăiați capetele rădăcinii dacă este necesar pentru ca ceapa să stea plată.
Puneți fiecare ceapă pe capătul rădăcinii. De sus, tăiați mijlocul fiecărei cepe la 1/2 inch de jos. Repetați tăieturile între 1/2 și 3/4 inch pentru a face 10 sau 12 pene atașate pe fiecare ceapă.
Puneți ceapa, tăiați, într - o tigaie de 9 pe 13 inci.
Stropiți uniform cu ulei, apoi presărați ușor cu sare, piper și cayenne.
Coaceți, acoperit, într-un cuptor de 400 până când ceapa este foarte fragedă când este străpunsă în centru, aproximativ 1 oră.
Presărați ceapa uniform cu oțet, nuci și arpagic și coaceți până când vârfurile de ceapă se rumenesc ușor, cu 10 până la 15 minute mai mult.
Serviți sucuri de tigaie fierbinți sau calde, cu lingură peste ceapă.