Crispy Gingersnaps
Crispy Gingersnaps este un fără lactate și vegetarian desert. Această rețetă servește 36. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 94 calorii. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 149 de fani. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, scorțișoară măcinată, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Extra-Crocant Gingersnaps, Papuceii, și Papuceii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți foile de prăjituri.
Într-un castron mare, cremă scurtarea și zahărul.
Adăugați oul și bateți până devine ușor și pufos, apoi amestecați melasa. Într-un castron separat, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, sarea, ghimbirul și scorțișoara.
Se adaugă în amestecul de ouă și se amestecă până se omogenizează bine.
Rulați bucăți de aluat în bile de 1 inch. Înmuiați fiecare bilă în zahăr și așezați-o pe foaia de prăjituri, cu zahăr în sus, la aproximativ 2 inci distanță.
Coaceți timp de 10 până la 12 minute, până când prăjiturile s-au răspândit și blaturile s-au crăpat.
Lăsați să se răcească pe grătar.