Crispy Ginger Bărbați
Crispy Ginger Men ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 554 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 2,09 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână unt, prăjituri cu ghimbir, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Carne De Vită Crocantă Cu Ghimbir, Fursecuri Crocante Cu Ghimbir, și Slaw De Ghimbir Crocant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În castron mare, se amestecă cereale și cookie-uri tocate. Într-o cratiță antiaderentă de 2 litri, topiți untul.
Adăugați marshmallows; gatiti si amestecati la foc mediu-mic pana cand marshmallows sunt complet topite.
Se toarnă peste amestecul de cereale; se amestecă până se acoperă.
Aliniați foaia de biscuiți cu hârtie cerată; pulverizați hârtie cu spray de gătit. Pulverizați 3 tăietor de prăjituri cu turtă dulce deschis de 3/4 inci cu spray de gătit; așezați pe foaia de prăjituri. Pulverizați bine mâinile cu spray de gătit. Împachetați ferm amestecul de cereale uniform în tăietorul de prăjituri, umplând complet tăietorul; împingeți din tăietor. Repetați până când se utilizează tot amestecul.
Lăsați să stea până când este setat.
În punga mică de plastic pentru congelator resigilabilă, puneți așchii de copt și ulei; sac de etanșare. Cuptorul cu microunde la maxim aproximativ 1 minut sau până se înmoaie. Strângeți ușor punga până când amestecul este neted. Dați la frigider 2 minute sau până când este ușor setat.
Tăiați colțul mic al sacului; strângeți punga pentru a țeava așchii topite peste fursecuri după cum doriți pentru a decora, folosind puncte mici pentru a atașa bomboane. Când decorațiunile sunt setate, tăiați benzi de gustare de fructe și legați-vă în jurul gâtului pentru eșarfe.