Crispy Edamame
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Crispy Edamame. Această rețetă servește 5. O porție conține 127 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați edamame, ulei de măsline, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 51%. Rețete similare includ Edamame Crocant Cu Condimente Indiene, Thai Spice Crispy Edamame, și Somon crocant cu orez cu ceai de iasomie și wasabi Edamame.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Așezați edamame într-o strecurătoare și clătiți sub apă rece pentru a dezgheța.
Întindeți fasolea edamame în fundul unui vas de copt de 9x13 inch.
Stropiți cu ulei de măsline.
Presărați brânza deasupra și condimentați cu sare și piper.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza este crocantă și aurie, aproximativ 15 minute.