Crisp tradițional cu mere afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Traditional Cranberry Apple Apple Crisp. Pentru 79 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 14. O porție conține 321 de calorii, 2 g de proteine și 9 g de grăsimi. 31 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de mere galan, suc de portocale, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 24%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Crisp tradițional cu mere cu afine, Crisp cu mere și afine și Crisp cu mere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți o tavă de copt de 9 x 12 inci.
Se încălzește sucul de portocale, zahărul și aproximativ jumătate de merisoare într-o cratiță la foc mediu până când amestecul ajunge la fierbere; fierbeți până când merișoarele apar, 8 până la 10 minute, amestecând din când în când.
Se amestecă merele și restul de merișoare.
Se ia de pe foc, se lasa sa se raceasca cateva minute, apoi se toarna in vasul de copt pregatit.
Într-un castron, amestecați nucile pecan, zahărul brun, scorțișoara, nucșoara și ovăzul. Se amestecă untul până se încorporează bine, apoi se presară toppingul de ovăz peste amestecul de fructe.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când umplutura clocotește și toppingul de ovăz a început să se rumenească, aproximativ 45 de minute.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Crisp. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Ruinart, vinul cu 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 89 de dolari pe sticlă.
![NV Ruinart , Vin]()
NV Ruinart , Vin