Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Peach and Plum Crisp. Această rețetă servește 8 și costă 1,35 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 256 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare, suc de lămâie, miere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Peach Plum Crisp, Crisp de piersici, prune și caise, și Crisp de mure, piersici și prune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 218°.aburiți un vas de copt de 2 litri cu spray de gătit. Tapetați o foaie de copt cu margini cu folie. Într-un castron mare, combinați piersici, prune, suc de lămâie, miere, tapioca și sare, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Suc De Lămâie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Tapioca
Miere
Prune
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Tava De Copt
Bol
Folie De Aluminiu
Cuptor
2
Lăsați să stea 10 minute, amestecând ocazional.
1
Combinați făina, ovăzul, zahărul, scorțișoara și sarea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ovăz
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați unt și folosiți vârful degetelor sau o furculiță pentru a amesteca până se sfărâmă. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
3
Transferați amestecul de fructe în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Presărați topping peste fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe
5
Așezați vasul pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
6
Coaceți până când fructele se înmoaie și toppingul este maro auriu, 40 până la 45 de minute. Se răcește ușor înainte de servire.