Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Bisquick fără gluten. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 214 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Un amestec de amestec, unt vegan răspândit, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crisp De Mere Fără Gluten, Crisp De Mere Fără Gluten, și Crisp De Mere Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți fundul și părțile laterale ale vasului de copt de 13x9 inci cu unt vegan întins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea Untului Vegan
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Într-un castron mare, amestecați ingredientele de umplutură de mere; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Într-un castron mediu, amestecați zahărul brun, amestecul Bisquick și 2 lingurițe de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie
Umăr
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Tăiați în răspândire, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin amestec în direcții opuse), până când amestecul este sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Întindeți 4 căni de umplutură de mere în tigaie; presărați 1/2 cană de topping crocant peste mere. Lingura rămasă de umplere de mere pe partea de sus; se presara cu restul de topping clare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Coaceți 50 până la 55 de minute sau până când toppingul este maro auriu și merele sunt fragede atunci când sunt străpunse cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman