Crisp de mere-afine cu topping de Polenta Streusel
Apple-Cranberry Crisp cu Polenta Streusel Topping necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 586 calorii, 8g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, ou, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Crisp de mere-afine cu topping de Polenta Streusel, Cranberry-Apple Crisp cu fulgi de ovăz Streusel Topping, și Mere, pere, afine crocante cu topping de ghimbir.
Instrucțiuni
1
Prăjiți anasonul în tigaie mică la foc mediu până la o culoare ușor mai închisă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie, Coaja Proaspat Rasa
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Așezați semințele în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Adăugați unt; amestecați, folosind viraje pornite/oprite, până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
5
Transferați amestecul într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
6
Stropiți oul și amestecați până când ingredientele sunt umezite uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate Suplimentare
1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Combinați primele 8 ingrediente într-un castron mare; se amestecă pentru a se amesteca.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați mere și suc de lămâie; aruncați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
4
Transferați umplutura în vasul de copt din sticlă de 11x7x2 inci (sau alt vas de copt de 2 litri superficial).
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Se sfărâmă topping fin peste umplutură.
6
Coaceți desertul până când merele sunt fragede, sucurile se bulează gros, iar toppingul este crocant și auriu, aproximativ 1 oră. Se răcește 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Serviți crocant cald cu gelato.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelato
8
* Vândut la unele supermarketuri și lamagazine de alimente naturale și piețe italiene.