Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Bananan și Chocolate Crisp. Această rețetă servește 6 și costă 89 de cenți pe porție. O porție conține 593 calorii, 6g de proteine, și 27G de grăsime. Un amestec de nuci pecan, unt, nucșoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 52 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chipsuri Individuale De Ciocolată Cu Banane Crocante, Banana Chocolate Chip Crisp + Giveaway, și Fulgi de ovăz Cookie Banana Crisp cu sos de ciocolată Kahlua pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
1
Combinați făina, zahărul, zahărul brun, fulgii de ovăz și untul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Fulgi De Ovăz
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se amestecă bine până se combină bine.
3
Se toarnă amestecul de banane în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(carton Bloc)
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Presărați toppingul uniform peste banane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(carton Bloc)
5
Coaceți până când toppingul este crocant și maro auriu și umplutura de banane-ciocolată bule încet, aproximativ 45 de minute.