Crincurme De Menthe Cheesecake
Crincurme De Menthe Cheesecake necesită aproximativ 9 ore de la început până la sfârșit. O porție conține 592 calorii, 9g de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, frișcă, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Crincurme De Menthe Cheesecake, Crincurme De Menthe Cheesecake, și Crincurme De Menthe Cheesecake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de metri pătrați F. Înfășurați fundul exterior și partea laterală a tăvii cu arc de 9 inci cu folie rezistentă pentru a preveni scurgerile. Pulverizați în partea inferioară și laterală a tigaiei cu spray de gătit.
Așezați 16 fursecuri într-o pungă mare de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor; sigilați punga și zdrobiți cu sucitorul. Apăsați 1 1/2 cani firimituri cookie în partea de jos a tigaie.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până când este setat. Reduceți temperatura cuptorului la 300 F. crusta rece 10 minute.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare. Bateți ouăle, pe rând, doar până se omogenizează. Bateți în 3/4 cană smântână pentru biciuire, crincormme de menthe și culoarea alimentelor doar până la amestecare.
Coaceți 60 până la 65 de minute sau până când marginea cheesecake-ului este setată la cel puțin 2 inci de marginea tigaiei, dar centrul încă se mișcă ușor. Opriți cuptorul; deschideți ușa cuptorului de cel puțin 4 inci.
Lăsați cheesecake să rămână în cuptor 30 de minute. Rulați o spatulă metalică mică în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi cheesecake-ul. Se răcește în tigaie pe raftul de răcire 30 de minute. La frigider cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Rulați o spatulă metalică mică în jurul marginii tigaiei; îndepărtați cu grijă partea tigaiei.
Așezați chipsurile de ciocolată într-un castron mic rezistent la căldură. În 1 cană ceașcă de măsurare cu microunde, Cuptor cu microunde 1/3 cană frișcă la mare aproximativ 1 minut sau până la fierbinte.
Se toarnă peste chipsuri de ciocolată.
Lăsați să stea 2 minute; se amestecă până se omogenizează.
Întindeți glazura peste cheesecake. Zdrobiți grosolan restul de 8 fursecuri; se presară peste cheesecake. A se păstra acoperit la frigider.