Creveți Și Scoici Teriyaki

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții și scoicile Teriyaki. Această rețetă servește 4. O porție conține 175 calorii, 23g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $3.12 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, sos de soia, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Creveți Teriyaki și cum să-ți faci propriul sos teriyaki, Scoici Arse Wok În Sos De Unt Teriyaki Tabasco, și Pan Seared Proaspete Maine Diver Scoici Cremos Avocado Sampanie Struguri Salata Teriyaki Cabernet Sos De Unt.
Instrucțiuni
Combinați 1st 6 ingrediente într-o cratiță mică peste căldură med.Aduceți la fierbere și gătiți timp de 2 min.
Combinați săgeata și apa.Se amestecă amestecul în sos de soia, se aduce la fierbere, se fierbe 1 min
Filetați 2 creveți, 2 scoici, 4 jumătăți de ciuperci și 3 bucăți de ceapă verde alternativ pe fiecare dintre cele 8 frigarui.
Periați kebab-urile cu ulei și puneți-le pe grătar acoperit cu spray de gătit.Gatiti 3 min.Întoarceți kebab-urile și periați cu jumătate de glazură de sos de soia, gătiți timp de 1 min.Întoarceți kebab-urile, periați cu glazura rămasă, gătiți timp de 1 min sau până când fructele de mare sunt gata.
Încălziți 1 lingură ulei o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați scoici, gătiți pe o parte timp de 5 minute, răsturnați și gătiți pe cealaltă parte timp de 5 minute.
Adăugați creveți, ciuperci și ceapă verde.Gatiti aproximativ 3 min, sau pana cand crevetii nu mai sunt gri.Întoarceți scoicile în tigaie, adăugați amestecul de sos de soia și gătiți 2 min, adăugați amestecul de săgeată și gătiți încă 2 min la foc mic.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Esperto Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.