Creveți Și Scoici Teriyaki

Creveți Și Scoici Teriyaki
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții și scoicile Teriyaki. Această rețetă servește 4. O porție conține 175 calorii, 23g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $3.12 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, sos de soia, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Creveți Teriyaki și cum să-ți faci propriul sos teriyaki, Scoici Arse Wok În Sos De Unt Teriyaki Tabasco, și Pan Seared Proaspete Maine Diver Scoici Cremos Avocado Sampanie Struguri Salata Teriyaki Cabernet Sos De Unt.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Combinați 1st 6 ingrediente într-o cratiță mică peste căldură med.Aduceți la fierbere și gătiți timp de 2 min.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Combinați săgeata și apa.Se amestecă amestecul în sos de soia, se aduce la fierbere, se fierbe 1 min
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArorutArorut
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Filetați 2 creveți, 2 scoici, 4 jumătăți de ciuperci și 3 bucăți de ceapă verde alternativ pe fiecare dintre cele 8 frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
5
Periați kebab-urile cu ulei și puneți-le pe grătar acoperit cu spray de gătit.Gatiti 3 min.Întoarceți kebab-urile și periați cu jumătate de glazură de sos de soia, gătiți timp de 1 min.Întoarceți kebab-urile, periați cu glazura rămasă, gătiți timp de 1 min sau până când fructele de mare sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Încălziți 1 lingură ulei o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați scoici, gătiți pe o parte timp de 5 minute, răsturnați și gătiți pe cealaltă parte timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
8
Scoateți-le din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Adăugați creveți, ciuperci și ceapă verde.Gatiti aproximativ 3 min, sau pana cand crevetii nu mai sunt gri.Întoarceți scoicile în tigaie, adăugați amestecul de sos de soia și gătiți 2 min, adăugați amestecul de săgeată și gătiți încă 2 min la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
ArorutArorut
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Amestec De SosAmestec De Sos
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Esperto Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Esperto Pinot Grigio
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista