Creveți și "perle"
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții și "perlele". Pentru $6.51 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 1 porții cu 730 calorii, 44G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână tarhon, cuscus perlat, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Perle De Caise-Nucă De Cocos, Perle Nashi Marinate Cu Var, și Perle de paste și salată de măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti cuscusul in apa clocotita bine sarata, neacoperita, pana se inmoaie, aproximativ 10 minute. Se amestecă zahărul cu 3 minute înainte ca cuscusul să fie gata.
Se scurge și se transferă într-un castron, apoi se amestecă 1/2 lingură de unt și sare și piper după gust.
În timp ce se gătește cuscusul și zahărul, aruncați creveții cu 1/8 linguriță fiecare de sare și piper.
Încălziți untul de lingură rămas într-o tigaie grea de 10 inci la foc mediu-mare până când spuma dispare. Saut creveti, de cotitură o dată, până când doar fierte prin, aproximativ 3 minute total.
Transferați creveții cu o lingură cu fante pe o farfurie.
Adăugați vin, roșii și zahăr în tigaie și fierbeți până când Roșia începe să se destrame, aproximativ 4 minute. Puneți creveții în tigaie și amestecați tarhonul.
Se condimentează cu sare și piper.
Serviți creveți și sos de tigaie deasupra cuscusului perlat.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.