Creveți și paste cu sos Pesto cremos

Creveți și paste cu sos Pesto cremos
Creveții și pastele cu sos Pesto cremos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,44 USD pe porție. O porție conține 624 calorii, 37g de proteine, și 21g de grăsime. Un amestec de creveți, sare și piper, paste penne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma frisca, puteți urma acest fel principal cu Smoking cu căpșuni și parfum de budincă Crunch de migdale ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui fenomenal și Pastan în sos Pesto cremos, Pastan în sos Pesto de vin alb cremos, și Paste Crocante De Creveți Cu Sos De Cremă Pesto De Rucola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 4 până la 6 litri la foc mare, aduceți la fierbere aproximativ 3 litri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați pastele și gătiți, amestecând ocazional, până când se înmoaie pentru a mușca, 7 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
3
Scurgeți și reveniți la tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați creveți, pesto, smântână, bulion și roșii uscate în paste; Se amestecă la foc mediu până se încinge și se încorporează uniform, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La SoareRoșii Uscate La Soare
CrevețiCreveți
BulionBulion
CremăCremă
PastePaste
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
5
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
6
Se toarnă în vasul de servire sau se împarte între boluri individuale.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista