Creveți și ciuperci sui Mei
Această rețetă face 8 porții cu 63 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Dacă $1.35 pe portie se încadrează în bugetul dvs., creveți și ciuperci sui Mei ar putea fi un excelent fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați creveți, capace de ciuperci shiitake, creveți și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Potstickers de creveți și ciuperci, Ou De Creveți-Ciuperci Foo Yong, și Sos de creveți și ciuperci.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ciuperci la tigaie; saut 8 minute sau până când lichidul se evaporă. Puneți ciupercile într-un robot de bucătărie.
Adăugați ceapa și următoarele 5 ingrediente (prin 4 uncii de creveți); procesați 10 secunde sau până când se toacă fin.
Lucrând cu 1 piele gyoza la un moment dat (acoperiți pielea rămasă pentru a preveni uscarea), puneți aproximativ 1 lingură de amestec de creveți în centrul fiecărei piele. Umeziți marginile pielii cu apă. Adunați și sertizați marginile pielii în jurul umpluturii; strângeți ușor pielea pentru a adera la umplutură, lăsând partea superioară a găluștei deschisă.
Așezați 1 bucată de creveți deasupra umpluturii, apăsând ușor în umplutură.
Așezați găluște pe o foaie de copt; acoperiți ușor cu un prosop umed pentru a preveni uscarea. Repetați procedura cu piei rămase și umplutură.
Căptușiți fiecare nivel al unui abur de bambus cu 2 niveluri cu 2 frunze de varză. Aranjați 12 găluște, la distanță de 1 inch, peste varză în fiecare coș cu aburi. Stivuiți nivelurile și acoperiți cu capacul vaporului.
Adăugați apă în tigaie la o adâncime de 1 inch și aduceți la fierbere.
Așezați vaporul în tigaie și găluștele cu aburi timp de 15 minute sau până când sunt gata.
Scoateți găluștele din abur și puneți 1/8 linguriță sambal oelek pe fiecare găluște. Aruncați varza.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.