Creveți și ciuperci sui Mei

Creveți și ciuperci sui Mei
Această rețetă face 8 porții cu 63 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Dacă $1.35 pe portie se încadrează în bugetul dvs., creveți și ciuperci sui Mei ar putea fi un excelent fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați creveți, capace de ciuperci shiitake, creveți și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Potstickers de creveți și ciuperci, Ou De Creveți-Ciuperci Foo Yong, și Sos de creveți și ciuperci.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ciuperci la tigaie; saut 8 minute sau până când lichidul se evaporă. Puneți ciupercile într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
TigaieTigaie
3
Adăugați ceapa și următoarele 5 ingrediente (prin 4 uncii de creveți); procesați 10 secunde sau până când se toacă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
CrevețiCreveți
4
Lucrând cu 1 piele gyoza la un moment dat (acoperiți pielea rămasă pentru a preveni uscarea), puneți aproximativ 1 lingură de amestec de creveți în centrul fiecărei piele. Umeziți marginile pielii cu apă. Adunați și sertizați marginile pielii în jurul umpluturii; strângeți ușor pielea pentru a adera la umplutură, lăsând partea superioară a găluștei deschisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
ApăApă
5
Așezați 1 bucată de creveți deasupra umpluturii, apăsând ușor în umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
6
Așezați găluște pe o foaie de copt; acoperiți ușor cu un prosop umed pentru a preveni uscarea. Repetați procedura cu piei rămase și umplutură.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Căptușiți fiecare nivel al unui abur de bambus cu 2 niveluri cu 2 frunze de varză. Aranjați 12 găluște, la distanță de 1 inch, peste varză în fiecare coș cu aburi. Stivuiți nivelurile și acoperiți cu capacul vaporului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
8
Adăugați apă în tigaie la o adâncime de 1 inch și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Așezați vaporul în tigaie și găluștele cu aburi timp de 15 minute sau până când sunt gata.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Scoateți găluștele din abur și puneți 1/8 linguriță sambal oelek pe fiecare găluște. Aruncați varza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sambal OelekSambal Oelek
VarzăVarză

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista