Reteta gratar bacon-învelite creveți este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă face 8 porții cu 309 calorii, 11g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $ 1.55 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 13 fani. Un amestec de sirop de arțar, sos de grătar, oțet balsamic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Creveți înveliți în slănină cu sos de grătar Chipotle, Burgeri De Grătar Înveliți Cu Slănină, și Bacon Înfășurat Oferte De Pui Gratar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați busuiocul, brânza și usturoiul într-un bol. Feliați spatele fiecărui creveți și îndepărtați vena; umpleți tăietura cu 1/2 linguriță de amestec de busuioc. Înfășurați fiecare creveți cu 1/2 felie de slănină și fixați-o cu o scobitoare sau puneți capătul liber al slăninei sub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Construiți un foc (lemn sau cărbune și lemn) pentru gătit indirect, așezând cărbunii pe o parte a grătarului. Când temperatura atinge 400 de grade F, așezați creveții pe grătar departe de cărbuni. Închideți capacul și gătiți până când slănina este crocantă și creveții sunt fierți, aproximativ 14 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Scurgeți pe un platou căptușit cu prosop de hârtie.
4
Se amestecă toate ingredientele sosului într-un castron. Scufundați fiecare creveți în sos și reveniți la grătar departe de cărbuni. Închideți capacul și lăsați sosul să se caramelizeze, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Thrive Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.