Creveți înveliți cu slănină cu sos Chipotle BBQ

Creveți înveliți cu slănină cu sos Chipotle BBQ ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 6 și costă $1.18 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 307 calorii. Un amestec de slănină, sos bbq, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 76 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Creveți înveliți cu slănină cu sos Chipotle BBQ, Creveți înveliți cu slănină cu sos de grătar Chipotle, și Kabobs de creveți înveliți cu slănină cu sos de portocale-Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: 5 până la 8 frigarui de bambus
Înmuiați frigarui de bambus în apă, pentru a nu arde în timpul grătarului.
Gătiți parțial slănina; tăiați în jumătate și lăsați să se răcească pe prosoape de hârtie. Înfășurați slănina în jurul creveților și frigăruiți cu bambus prin punctul în care se întâlnesc capetele slăninii (pentru a nu se desface). Frigărui 3 până la 5 creveți pe bambus.
Combinați sosul BBQ, uleiul, chipotle, sucul de lămâie, muștarul, fulgii de chile, piperul negru și cayenne într-un blender și piure. Separați sosul în jumătate, unul pentru ungere și unul pentru scufundare.
Gatiti crevetii inveliti cu bacon pe un gratar la foc mediu. Când creveții încep să devină roz, începeți să bateți cu sosul chipotle.
Se servește cu sosul rămas pe lateral pentru scufundare.