Creveți înveliți cu Bacon cu umplutură de busuioc-usturoi
Creveți înveliți cu Bacon cu umplutură de busuioc-usturoi este un fără gluten rețetă cu 16 porții. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 50 de calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână slănină, parmezan, busuioc și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Creveți înveliți cu Bacon cu umplutură de busuioc-usturoi, Creveți Înveliți Cu Busuioc De Bacon, și Filet de vită învelit cu slănină cu umplutură de ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Peel și devein creveți, lăsând cozile pe. Creveți fluture tăind o fantă de-a lungul spatelui și apăsând ușor deschis.
Combinați busuiocul, parmezanul și usturoiul într-un castron mic.
Așezați amestecul de busuioc uniform în deschiderile creveților; apăsați creveții închisi.
Gatiti slanina la foc mediu pana este partial fiarta.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Înfășurați fiecare creveți cu 1 felie de slănină și așezați-o pe foaia de copt unsă.
Periați sosul de grătar peste creveți și coaceți la 400 timp de 8 până la 9 minute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Scarpetta Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Scarpetta Pinot Grigio]()
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.