Creveți în sos de usturoi Pepperoni

Creveți în sos de usturoi Pepperoni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții în sos de usturoi Pepperoni. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 548 calorii, 41G de proteine, și 40g de grăsime per portie. Pentru $ 4.21 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți creveți, pepperoni, pâine crocantă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Burgeri de pâine cu usturoi Pepperoni (cheeseburgeri la grătar cu sos Pepperoni se servesc pe rulouri de pâine cu usturoi), Pizza Hut stil moale usturoi Parmezan Breadsticks cu sos de scufundare Pepperoni, și Creveți cu sos de usturoi.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie medie, încălziți 2 linguri de ulei la foc mediu-mare și sotati pepperonii tăiați cubulețe până când eliberează o parte din uleiul său, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați uleiul rămas și usturoiul și reduceți focul la mediu-scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Lăsați aromele să se infuzeze la foc mic timp de 5 până la 7 minute. Între timp, într-un castron, amestecați împreună adobo, boia de ardei și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați creveții și acoperiți-i uniform cu condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
5
Lăsați să se odihnească timp de 15 minute pe tejghea pentru a ajunge la temperatura camerei.
6
Adăugați creveții în uleiul de usturoi, ridicați ușor focul pentru a găti, amestecând și întorcând pentru a găti creveții uniform, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
7
Serviți ca aperitiv cu scobitori și pâine crocantă masticabilă, pentru săpun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Anne Amie Pinot Gris. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Anne Amie Pinot Gris
Anne Amie Pinot Gris
Arome de pere Bartlett, gardenie, piersică albă, ceai alb, iasomie, cracare graham și paie. Arome de pere asiatice, smochine albe, piersici albe, căpșuni albe și flori de fenicul. Finisajul este uscat, lung și acid.Perechi de bine cu pui fript, Salata Caesar, midii, gutui cotlet de porc glazurate, suc de fructe la gratar, pan seared păstrăv, și bibimbap.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista