Creveți umplute la cuptor cu Salsan și Guacamole ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și pescatarian servește 8 și costă $ 2.38 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 229 calorii. Dacă aveți la îndemână sare și piper kosher, ulei de măsline, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Jalapeno & Lime Guacamole și o baie de Salsa la cuptor cu brânză, Jerk creveți și ananas Salsa Quesadillas cu Pina Colada Guacamole, și Inele de ceapă umplute cu Guacamole coapte cu sos de scufundare Chipotle (Video) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Pentru a face creveții: fluturați creveții mari ținând coada, stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3
Așezați pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Pentru a face umplutura: într-un castron mare, combinați scoici, creveți, pesmet, rozmarin, cimbru, busuioc, sare și piper negru și amestecați până când amestecul este combinat. Împărțiți amestecul uniform pentru a umple fiecare creveți. Apăsați 1 bucată de umplutură pe fiecare creveți feliați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Așezați umplutura de creveți cu fața în sus pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Coaceți în cuptor timp de 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Pentru a face salsa: într-un castron mediu, combinați roșiile, cilantro, ardeiul gras roșu, ardeiul gras galben, usturoiul, sucul de lămâie, sucul de lămâie și uleiul de măsline. Se amestecă ușor amestecul până se combină bine. Condimentează salsa cu sare, după gust. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Pentru Ungerea Insertului
Avocado Hass Ușor Piure
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Kg Tortillas De Maíz
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Dientes De Ajo
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
8
Pentru a face guacamolul: într-un bol mediu, zdrobiți gros avocado cu o furculiță și amestecați cu cilantro tocat și suc proaspăt de lămâie. Condimentează amestecul cu sare, după gust.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin ai putea încerca este Ostertag Les Jardins Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.
Ostertag Les Jardins Pinot Gris
Certificat biodinamic și practicant din 1998, Domaine deține 35,5 acri de podgorii în peste 88 de parcele separate răspândite în satele Epfig, Nothalten, Itterswiller, Ribeauvill XV și alb XV. Strugurii sunt recoltați manual, presați ușor și fermentați cu drojdii indigene până se usucă complet. Vinul este apoi îmbătrânit, sur lie, în butoaie vechi de stejar de 228 L, timp de 9 luni.