Creveți Teriyaki și tăiței de broccoli

Creveți Teriyaki și tăiței de broccoli
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete japoneze, așa că încercați creveții Teriyaki și tăiței de broccoli. O porție conține 562 calorii, 31g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 48 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți creveți, mirin, zahăr tos și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Carne de vită cu Broccoli teriyaki și tăiței Ramen, Teriyaki dovlecei taitei "prăjiți" cu creveți, ardei, ceapă și Broccoli, și Creveți verzi cu tăiței chinezi.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, încălziți sosul de soia, mirinul, sucul de lămâie și zahărul. Se fierbe timp de 5 minute până când este siropos, apoi se ia de pe foc. Aduceți la fiert o cratiță mare cu apă sărată, apoi gătiți tăiței și broccoli timp de aproximativ 3 minute, adăugând creveții câteva secunde înainte de a se scurge. Împărțiți amestecul între 2 farfurii, turnați sosul teriyaki cald deasupra, presărați ardeiul iute roșu și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate34
Revista