Creveți Taylor cu spaghete în sos de unt de usturoi

Creveții lui Taylor cu spaghete în sos de unt de usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 507 calorii, 15g de proteine, și 25g de grăsime per portie. Această rețetă servește 1. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de creveți, unt, pene de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până pene de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Baclava Rulată ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați 15 Minute Linguine De Creveți Cu Sos De Unt De Usturoi Cu Lămâie, Pastan de creveți, roșii și spanac în sos de unt de usturoi, și Spaghete depozit Spaghete cu unt de usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți untul într-o tigaie la foc mediu până se topește.
Adăugați usturoiul. Gatiti cateva secunde, apoi adaugati crevetii si gatiti timp de 4 minute.
Adăugați spaghetele și gătiți până se încălzește.
Așezați salata pe o farfurie și acoperiți cu spaghetele și creveții. Strângeți sucul de lămâie deasupra și garnisiți cu pană rămasă.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Esperto Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.