Creveți Sote
Creveții sotati ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,69 USD pe porție. O porție conține 297 calorii, 25g de proteine, și 14g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, făină, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 54 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, care este solid. Încercați Creveți Sote, Creveți Sote, și Creveti sotati cu Broccolini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți făina pe o farfurie și condimentați cu o cantitate sănătoasă de sare și piper; se amestecă cu o furculiță pentru a se combina uniform. Dragați creveții în făina condimentată pentru a acoperi toate părțile.
Încălziți untul și uleiul într-o tigaie cu fund greu la foc mediu până când untul nu mai spumează și începe să devină maro deschis.
Adăugați creveții și dați-i o aruncare, sotati timp de 5 minute până când creveții sunt fermi și există un strat crocant la exterior.
Scoateți creveții pe o farfurie laterală și acoperiți pentru a se încălzi.
Puneți tigaia la loc pe foc și adăugați usturoiul și șalotele. Gatiti si amestecati 1 minut pana se inmoaie.
Adăugați sucul de lămâie și bulionul de pui, dați-i un amestec și lăsați-l să fiarbă timp de 1 minut pentru a se îngroșa ușor.
Puneți creveții înapoi în tigaie și înveliți în sosul de lămâie. Se condimentează cu sare și piper și se ornează cu pătrunjel tocat înainte de servire.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.