Creveți Se Fierbe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să fierbeți creveții. Pentru $ 5.72 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1476 calorii, 52G de proteine, și 128g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați urechile porumb, unt, condimente de fructe de mare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Coajă Ușoară De Creveți (Fierbere De Creveți), Creveți Se Fierbe, și Creveți Se Fierbe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
La foc mare, aduceți la fierbere 2 galoane de apă, 1/4 cană de condimente cu fructe de mare și 1/8 condiment Cajun.
Adăugați cartofii și porumbul și gătiți până când cartofii sunt moi la atingere, 15 până la 18 minute. Apoi, adăugați ceapa și continuați să gătiți timp de 2 minute. Apoi, adăugați cârnații și creveții și gătiți până când creveții sunt roz aprins, un final de 3 până la 5 minute.
Scoateți din apă cu un filtru.
Apoi, într-un castron mare, amestecați restul de 1/4 cană de condimente de fructe de mare, 1/8 cană de condimente Cajun cu untul.
Bateti impreuna si amestecati cu fierbere fierte, se clatina bine strat.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care îl puteți încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.