Creveți Se Fierbe

Creveți Se Fierbe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să fierbeți creveții. Pentru $ 5.72 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1476 calorii, 52G de proteine, și 128g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați urechile porumb, unt, condimente de fructe de mare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Coajă Ușoară De Creveți (Fierbere De Creveți), Creveți Se Fierbe, și Creveți Se Fierbe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
La foc mare, aduceți la fierbere 2 galoane de apă, 1/4 cană de condimente cu fructe de mare și 1/8 condiment Cajun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
2
Adăugați cartofii și porumbul și gătiți până când cartofii sunt moi la atingere, 15 până la 18 minute. Apoi, adăugați ceapa și continuați să gătiți timp de 2 minute. Apoi, adăugați cârnații și creveții și gătiți până când creveții sunt roz aprins, un final de 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
3
Scoateți din apă cu un filtru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Apoi, într-un castron mare, amestecați restul de 1/4 cană de condimente de fructe de mare, 1/8 cană de condimente Cajun cu untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Bateti impreuna si amestecati cu fierbere fierte, se clatina bine strat.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Servi.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista