Creveți Pâine Prăjită Parizian
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 42 calorii. Această rețetă servește 30. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână muștar brun picant grey poupon, hrean, creveți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Ciocolată Caldă Pariziană, Negroni Parizian, și Ciocolată Caldă Pariziană.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191°. separați aluatul în 8 triunghiuri; tăiați fiecare triunghi transversal în jumătate pentru a forma 2 bucăți.
Așezați pe o foaie mare de copt ung; deoparte.
Amestecați muștarul, mayo, pimientos și hreanul în bol mediu până se amestecă bine. Bateți albusul de ou cu biciul de sârmă până se formează vârfuri moi; amestecați ușor în amestecul de muștar.
Răspândiți aproximativ 1 lingură. din amestecul de muștar pe fiecare triunghi de aluat; top fiecare cu 1 creveți.
Coaceți 12 până la 15 min. sau până se rumenesc.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.