Creveți Prăjiți În Tigaie

Creveți Prăjiți În Tigaie
Creveții prăjiți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 316 calorii, 31g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $ 3.33 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână boia de ardei, lămâie, creveți uriași și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 18 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Foaie Tigaie Broccoli Prăjită, Varză de Bruxelles prăjită la tigaie cu slănină, și Foaie de pui tigaie cu Caponata vinete prăjite.

Instrucțiuni

1
Faceți o marinată rapidă pentru creveți combinându-le într-un bol cu o picătură sănătoasă de ulei de măsline, boia, usturoiul zdrobit, felii de lămâie, sare și piper. Aruncați creveții astfel încât să fie acoperiți cu toate lucrurile bune și marinați timp de 5 minute până la 2 ore la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MarinadaMarinada
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CrevețiCreveți
LămâieLămâie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Puneți o tigaie mare la foc mediu-mare și acoperiți cu câteva linguri de ulei de măsline. Când uleiul este fierbinte, scoateți creveții din marinată și aruncați-i în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MarinadaMarinada
CrevețiCreveți
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se sotează 3 minute pe fiecare parte până când cojile sunt roșii și carbonizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Ziobaffan organic Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu indicii de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de preparate mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateExpert
Gata În1 h, 18 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Revista