Creveți Prăjiți Cu Tartar Slaw

Creveții prăjiți cu Tartar Slaw ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lapte și pescatarian are 668 calorii, 47G de proteine, și 30g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 4,85 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, ouă, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandvișuri de pește prăjit cu Slaw cremos și sos Tartar, Creveți crocanți cu sos Tartar și salată de varză roșie, și Sandwich-uri de creveți prăjiți cu sos Tartar de casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați maioneza, savurați și sucul de lămâie într-un bol mare.
Adăugați amestecul de salată de varză și scallions; condimentați cu sare și piper și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de servit.
Umpleți un castron mare la jumătate cu apă cu gheață și 1 lingură de sare. Butterfly creveți: face o tăietură adâncă în jos partea din spate a fiecărui creveți, astfel încât să poată fi splayed deschis. Înmuiați în apă cu gheață, 5 până la 10 minute.
Între timp, așezați săratele într-o pungă mare de plastic resigilabilă și zdrobiți fin cu un sucitor; transferați într-un bol.
Amestecați făina și condimentul Old Bay într-un alt bol. Bateți ușor ouăle într-un al treilea bol. Dragați creveții în făina condimentată, înmuiați ouăle și apăsați în biscuiții zdrobiți, împrăștiind fiecare deschis pentru a acoperi în interiorul inciziei.
Se transferă pe o farfurie, se acoperă și se dă la frigider până se pregătește să se prăjească.
Încălziți uleiul vegetal de 3/4 inch într-o tigaie mare cu fund greu, la foc mare, până când un termometru cu prăjit adânc înregistrează 350 de grade F. prăjiți creveții în loturi, întorcând o dată, până la Auriu, 1 până la 2 minute.
Se scurge pe prosoape de hârtie și se condimentează cu sare.
Se servește cu pene de lămâie și slaw.
Fotografie de Antonis Achilleos