Creveți Porifino

Creveți Porifino
Creveți Porifino ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 492 calorii, 13g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $1.22 pe portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mere, busuioc, sambucca și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma pastele, puteți urma acest fel principal cu Paste De Desert Cu Ciocolată ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Creveți 2 moduri: sos de soia-creveți la grătar cu salată de spanac și Scampi în stil nou, Omletă de creveți / ouă prăjite cu ceapă roșie și Rețetă de creveți, și Hawaiian Camion Creveți Speciale (Usturoi Lamaie Unt Creveți) pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveți în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista