Creveți Pocați cu ierburi cu cuscus de conopidă și unt brun

Creveți Pocați cu ierburi cu cuscus de conopidă și unt brun
Creveții Braconați cu ierburi cu cuscus de conopidă și unt brun ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 305 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $3.35 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Un amestec de pudră de curry madras, plus 2 linguri de unt, ridiche daikon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Rulouri de creveți cu maioneză cu unt brun de ierburi, Dovlecei umpluți cu cușcuș de conopidă cu spanac și ierburi, și Creveți cu pete braconate cu unt cu cuscus israelian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o cratiță medie cu apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați daikonul și gătiți la foc mare doar până se înmoaie, aproximativ 5 minute; scurgere. Clătiți cratița și adăugați oțetul, zahărul, pudra de curry și 1/2 linguriță de sare. Legați semințele de coriandru, anasonul stelat, bățul de scorțișoară și boabele de piper într-o bucată mică de pânză de brânză, adăugați-le în cratiță și aduceți amestecul la foc mic, amestecând doar până când zahărul este dizolvat. Acoperiți și lăsați amestecul să se absoarbă timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Ridiche DaikonRidiche Daikon
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Transferați lichidul de decapare într-un vas mare rezistent la căldură, adăugați daikonul albit și lăsați să stea la temperatura camerei până se răcește sau dați-l la frigider până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ridiche DaikonRidiche Daikon
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Într-o altă cratiță medie, încălziți ușor uleiul de măsline cu cimbru, frunze de dafin, usturoi și câte un vârf de sare și piper la foc mic doar până se încălzește la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adăugați creveții și gătiți la foc foarte mic, amestecând ocazional, până când sunt fermi și albi, aproximativ 9 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați ușor creveții pe o farfurie. Se strecoară uleiul de creveți și se rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6
Între timp, tăiați frunzele și tulpina de conopidă și aruncați. Folosind un cuțit zimțat, radeți aproximativ 1 inch de capul conopidei, lăsând tulpinile interioare, miezul și câteva flori interioare (rezervați-le pentru o altă utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
7
Transferați garniturile de conopidă într-un robot de bucătărie și pulsați până când seamănă cu cuscusul grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
8
Aduceți la fierbere o cratiță mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Adăugați conopida și gătiți doar până se înmoaie, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
10
Scurgeți conopida într-o sită fină, apăsând puternic pentru a extrage cât mai multă apă. Ștergeți cratița și readuceți conopida în ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
11
Adăugați caisul, busuiocul, fisticul, jumătate din roșii și 2 linguri de ulei de creveți rezervat. Condimentați cuscusul de conopidă cu sare și piper și păstrați-l cald la foc foarte mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
12
Scurgeți daikonul murat, rezervând 1/4 cană din lichidul de decapare. Într-o cratiță mică, gătiți untul la foc moderat până se rumenesc și nuci, aproximativ 5 minute. De pe foc, adăugați 1/4 cană rezervată de lichid de murat daikon, arpagicul și Roșia tăiată cubulețe rămasă. Condimentați ușor amestecul de unt brun cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Ridiche DaikonRidiche Daikon
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
13
Mutați cuscusul de conopidă în centrul a 8 farfurii și aranjați creveții deasupra. Împrăștiați daikonul murat în jurul conopidei, stropiți amestecul de unt brun în jurul farfuriei și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Daikon MuratDaikon Murat
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate19
Revista