Creveți Picante Sotate

Creveți picant sotate ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și pescatariană servește 4 și costă $2.41 pe portie. O porție conține 242 calorii, 25g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă de la Kraft Recipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați pkt. cuptor fry pește fry condimentată amestec de acoperire, creveți, piper, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Creveți sote, BBQ picant, Slaw de mere, Crispy Pan Seared Florida Snapper cu cremă de fructe de pasiune și citrice Florida și salată de fenicul ras, garnisită cu creveți Florida Gulf sote și gem picant de Mango verde, și Creveți Sote pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați amestecul de acoperire și piperul.
Scufundați creveții în ou; acoperiți cu amestec de acoperire. Aruncați orice amestec de acoperire rămas.
Încălziți uleiul și untul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați creveți în loturi cu un singur strat; gătiți 2 până la 3 minute sau până se rumenesc, întorcându-se o dată.
Adăugați mai mult ulei și unt în tigaie, dacă este necesar pentru a găti loturile rămase de creveți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.