Creveți picante la grătar cu nucă de cocos și var

Creveții picante la grătar cu nucă de cocos și var necesită aproximativ 2 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $5.39 pe portie, veți obține un curs principal care servește 3. O porție conține 366 calorii, 34G de proteine, și 23g de grăsime. Dacă aveți la îndemână nucă de cocos, coriandru, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, care este solid. Încercați Scampi Picant De Creveți La Grătar Cu Nucă De Cocos Și Lime, Risotto picant de nucă de cocos cu creveți de var, și Creveți picante cu ananas la grătar și Pilaf de orez cu nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați jalapeno, coaja de tei, sucul de lămâie, usturoiul, coriandrul, nuca de cocos, uleiul de măsline și sosul de soia într-un robot de bucătărie; se amestecă până se omogenizează.
Așezați creveții într-un castron mare.
Se toarnă sosul peste creveți și se aruncă pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să se marineze cel puțin 2 ore.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Infilați creveții pe frigarui, străpungând fiecare creveți lângă cap și coadă.
Gatiti frigaruile pe gratarul preincalzit, rotind frecvent pana se rumenesc frumos pe toate partile si carnea nu mai este roz in Centru, 2 pana la 3 minute pe fiecare parte.