Creveți Picante Cu Usturoi De Lămâie
Creveții picante cu usturoi de lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 320 calorii, 24g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la femeia pionieră are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Un amestec de piper, pătrunjel, creveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Creveți Picante Cu Usturoi De Lămâie, Creveți prăjiți cu usturoi picant pe Orzo cu lămâie-parmezan, și Hawaiian Creveți Truck Speciale (Usturoi Lamaie Unt Creveți).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade. Clătiți creveții congelați pentru a se separa, apoi aranjați într-un singur strat pe o foaie de copt. În vasul unui robot de bucătărie, adăugați unt rece, usturoi, suc de lămâie, sare, pătrunjel și piper roșu. Pulsează până se combină.
Presărați untul rece peste creveți.
Coaceți până când creveții sunt opaci și untul este fierbinte și Bulbuc.
Se servește cu pâine crocantă fierbinte. Curățați și mâncați creveții, apoi înmuiați pâinea în unt în fundul tigaiei.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.