Creveți periați cu unt Chipotle servit cu Salsa Tomatillo

Creveți periați cu unt Chipotle servit cu Salsa Tomatillo
Creveți periat cu unt Chipotle servit cu Salsan Tomatillo este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 329 calorii. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți la îndemână unt de chipotle, ulei de măsline, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Filet De Porc Cu Glazură De Mango-Kiwi Servit Cu Salsa Tomatillo, Chipotle-Salsa Tomatillo, și Salsa Tomatillo și Chipotle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un robot de bucătărie și amestecați până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Așezați într-un castron mic. Poate fi refrigerat timp de 1 zi, aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.;
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Combinați toate ingredientele într-un castron mediu și condimentați cu sare și piper, pentru a tast;
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Preîncălziți grătarul la mare. Grătiți creveții timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte, periați cu untul la fiecare 30 de secunde, condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Serviți pe platou alături de Salsa Tomatillo.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Vinul ONEHOPE Sauvignon Blanc cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
ONEHOPE Sauvignon Blanc vin
ONEHOPE Sauvignon Blanc vin
ONEHOPE Sauvignon Blanc este realizat manual în parteneriat cu Rob Mondavi, Jr.din anumite podgorii din Valea Napa, județul Sonoma și coasta centrală a Californiei. Oferind o culoare palidă, aurie și arome de grapefruit roz și nuanțe strălucitoare, ierboase, acest vin distinctiv este fermentat în butoaie din oțel inoxidabil. ONEHOPE Sauvignon Blanc este ușor, răcoritor și se termină foarte crocant, făcându-l o asociere perfectă cu somon, halibut, mâncăruri ușoare de paste, fructe proaspete și o varietate de brânzeturi.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista