Creveți pane cu sos de miere-muștar
Creveții pane cu sos de miere-muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 139 calorii, 19g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de miere, muștar Dijon din cereale integrale, creveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Cotlete de nucă cu sos de muștar cu miere, Pui Pane Cu Miere-Muștar, și Creveți De Susan Cu Sos De Muștar De Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Pentru a pregăti creveți, acoperiți o foaie de copt cu spray de gătit.
Puneți tigaia pregătită în cuptorul 400 timp de 10 minute.
Combinați panko, 1/4 linguriță praf de usturoi, praf de ceapă și sare într-un vas puțin adânc, amestecând cu un bici.
Așezați albușul de ou într-un alt vas superficial. Scufundați creveții în albuș de ou și dragați în amestecul panko.
Așezați pe foaia de copt preîncălzită.
Coaceți la 400 timp de 10 minute sau până când ați terminat.
Pentru a pregăti sosul, combinați muștarul și ingredientele rămase.
Serviți sosul cu creveți.