Creveți Oreganata
Creveți Oreganatan este un fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 236 calorii. Pentru $2.79 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați unt, creveți, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Creveți Oreganata, Creveți Oreganata, și Creveți Umpluți În Stil Oreganata.
Instrucțiuni
Puneți ceapa într-o pungă de plastic resigilabilă. Sigilați punga și zdrobiți ceapa cu mâinile sau cu un sucitor.
Adăugați suc de lămâie oregano și usturoi; aruncați pentru a combina.
Aranjați creveții într-un vas de copt uns. Lingurați aproximativ 1 linguriță rotunjită amestec de firimituri în fiecare creveți cu unt.
Coaceți, neacoperit, la 400 de euro timp de 12 minute sau până când creveții devin roz.
Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio
Creveții pot fi împerecheați cu Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții preparați într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Vina Leyda Sauvignon Blanc cu un rating de 4.6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Vina Leyda Sauvignon Blanc]()
Vina Leyda Sauvignon Blanc
Prezentând o mineralitate expresivă, Sauvignon Blanc 2013 este marcat de o intensitate aromatică puternică și un spectru aromatic larg, cu note pe bază de plante, citrice și tropicale. Este proaspăt la gust, oferind o aciditate crocantă, acidulată și un finisaj suculent, citric. Se împerechează cu prăjituri de crab, tarhon de pui sau midii.