Creveți Lemony cu fasole albă și cuscus
Creveții Lemony cu fasole albă și cuscus ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 552 calorii, 41G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $3.53 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, piper, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Creveți Lemony cu fasole albă și usturoi, Salată De Creveți Lemony Cu Cuscus, și Fasole albă și creveți.
Instrucțiuni
Aduceți 2 căni de apă la fiert într-o tigaie.
Adăugați cuscus și 1/4 linguriță sare.
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Puf cu o furculiță.
Încălziți 2 lingurițe de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați usturoi și scallions; gatiti 30 de secunde.
Adăugați creveți și gătiți, amestecând, 3 minute sau până când încep să devină roz.
Se amestecă fasolea, pătrunjelul, sucul de lămâie, untul rămas, restul de 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Gatiti 23 de minute sau pana se incalzeste.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.