Creveți La Grătar Și Salată De Porumb Prăjită

Creveți La Grătar Și Salată De Porumb Prăjită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați creveții la grătar și salata de porumb prăjită. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 375 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 6 și costă $2.59 pe portie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână sos de piper, ulei de măsline, frunze de oregano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Creveți La Grătar + Salată Fiesta De Porumb, Salată de porumb la grătar cu creveți marinați, și Salată de creveți la grătar cu porumb și Avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Introduceți creveții pe frigarui; așezați într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
3
Se amestecă următoarele 4 ingrediente.
4
Se toarnă jumătate peste creveți; întoarceți-vă pentru a acoperi uniform creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
5
Se toarnă jumătatea rămasă peste porumb; întoarceți-vă pentru a acoperi uniform porumbul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
6
Creveți la grătar și porumb 3 până la 4 min. sau până când creveții devin roz, transformând creveții ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Transferați creveții în farfurie. Continuați să grătiți porumbul 9 până la 11 min. sau până se înmoaie, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Scoateți din grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Tăiați sâmburii din spice de porumb; așezați într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știuletePorumb Pe știulete
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Scoateți creveții din frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
11
Adăugați la porumb cu avocado, maioneză și sos fierbinte; se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
PorumbPorumb
MaionezăMaioneză

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista