Creveți la grătar, Mango și Avocado

Creveții la grătar, Mango și Avocado ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 350 calorii, 34G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.87 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, pene de tei, serrano chile și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 69%. Rețete similare includ Salată De Avocado-Mango Cu Creveți La Grătar, Tacos de creveți la grătar cu Salsa de avocado Mango, și Salată de Mango, Avocado și creveți la grătar cu sos de arahide.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic. Rezervați 3/4 cană amestec de suc. Se amestecă morcovul și chile în amestecul de suc de 1/2 cană rămas și se lasă deoparte.
Cojiți creveții, lăsând cozile intacte. Începând de la capătul cozii, fluturați fiecare creveți, tăind, dar nu prin partea din spate a creveților.
Combinați amestecul de suc rezervat de 3/4 cană și creveții într-un castron mare, aruncând pentru a acoperi; acoperiți și marinați la frigider 1 oră, aruncând ocazional.
Scoateți creveții din castron, rezervând marinada.
Pregătiți grătarul pentru căldură medie-mare.
Puneți marinada rezervată într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute. Se răcește ușor.
Filetați 3 creveți pe fiecare dintre frigăruile de 12 (10 inci).
Așezați creveții pe un grătar acoperit cu spray de gătit. Creveți la grătar 2 1/2 minute pe fiecare parte sau până când sunt gata, ungând frecvent cu marinată gătită.
Tăiați 3 jumătăți de avocado pe jumătate pe lungime;curățați și tăiați restul de jumătate de avocado.
Periați marinada gătită peste pene de mango și avocado; se acoperă cu spray de gătit. Aranjați într-un singur strat pe grătar acoperit cu spray de gătit. Înveliți pene de var cu spray de gătit; așezați pe grătar. Fructe la grătar 2 minute pe fiecare parte sau până când sunt marcate, dar nu moi, ungând frecvent cu marinată.
Așezați 1 frunză de salată pe fiecare dintre cele 6 farfurii de salată; acoperiți fiecare frunză cu 2 felii de mango, 2 pene de tei și 1 pană de avocado.
Așezați 2 frigarui pe fiecare farfurie; presărați uniform cu avocado tăiat cubulețe.
Presărați coriandru, dacă doriți.
Se servește cu amestec de morcovi.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Esperto Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.