Creveți La Grătar Final
Această rețetă servește 4 și costă 1,33 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 61G de grăsime, și un total de 571 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, creveți jumbo în coajă, lămâi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tostadas Creveți La Grătar {Final Panini Press Carte De Bucate Giveaway}, Ultimate creveți și crupe, și Creveți Final Și Crupe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o tigaie mare pentru grătar pe 2 arzătoare la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar de gaz sau cărbune în aer liber și încălziți-l foarte tare. Dacă utilizați un grătar în aer liber, luați câteva prosoape de hârtie și pliați-le de mai multe ori pentru a face un pătrat gros. Ștergeți o cantitate mică de ulei pe prosopul de hârtie, apoi ștergeți cu atenție și rapid grătarele fierbinți ale grătarului pentru a face o suprafață de grătar antiaderentă.
Între timp, adăugați untul într-un robot de bucătărie cu frunzele de busuioc (rezervați câteva pentru garnitură), sucul de 1 din lămâi și sare și piper. Piure. Umpleți aproximativ jumătate din unt sub cojile creveților (aproximativ 1/2 lingură pe creveți).
Așezați creveții pe grătarul fierbinte și gătiți timp de 3 minute pe fiecare parte, perindând cu untul de busuioc rămas de câteva ori în timp ce gătesc.
Pentru a servi, puneți creveții pe farfurii și punctați cu untul de busuioc rămas. Strângeți lămâia rămasă peste creveți și garnisiți farfuriile cu frunze de busuioc.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.