Creveți la grătar cu vinetă de usturoi prăjită Habanero

Creveți la grătar cu vinetă de usturoi prăjită Habanero necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 144 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă 86 de cenți pe porție. Un amestec de to, ulei de canolan, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Frigarui de scoică de mare la grătar cu ardei iute cremos și vinetă de usturoi cu pesmet prăjit, Creveți la grătar cu vinetă picantă de arahide-var, și Risotto de cerneală de calmar negru cu creveți la grătar, homar și vinetă de ceapă verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la mare sau încălziți o tigaie la grătar la foc mare.
Aruncați creveții în ulei și condimentați cu sare și piper. Gratiți timp de 2 minute pe fiecare parte sau până când tocmai ați gătit.
Scoateți din grătar și stropiți imediat cu vinetă.
Serviți 5 creveți de persoană și garnisiți cu crengute de cimbru.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mică la foc mediu pe grătarele grătarului; se adaugă usturoiul, se condimentează cu sare și se gătește până se rumenesc pe ambele părți.
Transferați usturoiul într-un blender și adăugați oțetul, habanero și mierea și amestecați până se omogenizează. Cu motorul pornit, adăugați încet uleiul de 1/2 cană și amestecați până se emulsionează.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu indicii de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de preparate mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio