Creveți la grătar cu tartar de roșii Cherokee și inimă de bou
Creveții la grătar cu tartar de roșii Cherokee și inimă de bou este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 6 porții. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 106 calorii, 12g de proteine, și 6g de grăsime. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți busuioc plus frunze suplimentare, sare kosher grosieră plus ulei de măsline suplimentar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartine de șuncă și brânză cu salată de roșii violet Cherokee, Tartar De Roșii, și Creveți și Calamari la grătar cu cărbune cu lămâi la grătar și roșii afumate-gust de măsline negre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați toate roșiile în cuburi de 1/3 inch; așezați într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați 1 linguriță fleur de sel; aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fleur De Sel
3
Lăsați să stea 15 minute.
4
Transferați roșiile într-un set de strecurătoare peste un castron mare; lăsați să stea 45 de minute pentru a se scurge bine, aruncând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
5
Transferați roșiile într-un castron mediu; se amestecă busuiocul tocat, 1 lingură de ulei de măsline, usturoi și șalotă. Condimentează cu fleur de sel și piper negru măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Fleur De Sel
Ulei De Măsline
Tomate
Ceapă Eșalotă
Usturoi
Busuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Linia de șase ramekins 3/4 cana sau cupe cremă cu folie de plastic, lăsând consola lung. Umpleți fiecare ramekin cu 1/2 cană de amestec de roșii; apăsați pentru a compacta. Acoperiți cu consola de plastic, apăsând ferm. Faceți înainte: se poate face cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Tomate
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Lăsați să stea la temperatura camerei.
8
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Deschideți folie de plastic pe ramekins. Inversați 1 ramekin pe fiecare din cele 6 farfurii, eliberând amestecul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
9
Ungeți creveții cu ulei de măsline; se presară cu fleur de sel și piper. Creveți la grătar, cu coaja în jos, 1 1/2 minute. Întoarceți creveții și grătiți până când sunt opaci în centru, cu aproximativ 1 1/2 minute mai mult. Aranjați 2 jumătăți de creveți deasupra roșiilor pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fleur De Sel
Ulei De Măsline
Tomate
Piper
Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
10
Stropiți restul de 1 lingură de ulei de măsline peste roșii, garnisiți cu frunze întregi de busuioc și serviți.
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.