Creveți la grătar cu tartar de roșii Cherokee și inimă de bou

Creveții la grătar cu tartar de roșii Cherokee și inimă de bou este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 6 porții. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 106 calorii, 12g de proteine, și 6g de grăsime. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți busuioc plus frunze suplimentare, sare kosher grosieră plus ulei de măsline suplimentar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartine de șuncă și brânză cu salată de roșii violet Cherokee, Tartar De Roșii, și Creveți și Calamari la grătar cu cărbune cu lămâi la grătar și roșii afumate-gust de măsline negre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați toate roșiile în cuburi de 1/3 inch; așezați într-un castron mare.
Adăugați 1 linguriță fleur de sel; aruncă.
Lăsați să stea 15 minute.
Transferați roșiile într-un set de strecurătoare peste un castron mare; lăsați să stea 45 de minute pentru a se scurge bine, aruncând des.
Transferați roșiile într-un castron mediu; se amestecă busuiocul tocat, 1 lingură de ulei de măsline, usturoi și șalotă. Condimentează cu fleur de sel și piper negru măcinat.
Linia de șase ramekins 3/4 cana sau cupe cremă cu folie de plastic, lăsând consola lung. Umpleți fiecare ramekin cu 1/2 cană de amestec de roșii; apăsați pentru a compacta. Acoperiți cu consola de plastic, apăsând ferm. Faceți înainte: se poate face cu 2 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Deschideți folie de plastic pe ramekins. Inversați 1 ramekin pe fiecare din cele 6 farfurii, eliberând amestecul de roșii.
Ungeți creveții cu ulei de măsline; se presară cu fleur de sel și piper. Creveți la grătar, cu coaja în jos, 1 1/2 minute. Întoarceți creveții și grătiți până când sunt opaci în centru, cu aproximativ 1 1/2 minute mai mult. Aranjați 2 jumătăți de creveți deasupra roșiilor pe fiecare farfurie.
Stropiți restul de 1 lingură de ulei de măsline peste roșii, garnisiți cu frunze întregi de busuioc și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.