Creveți la grătar cu tartar de roșii Cherokee și inimă de bou

Creveți la grătar cu tartar de roșii Cherokee și inimă de bou
Creveții la grătar cu tartar de roșii Cherokee și inimă de bou este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 6 porții. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 106 calorii, 12g de proteine, și 6g de grăsime. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți busuioc plus frunze suplimentare, sare kosher grosieră plus ulei de măsline suplimentar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartine de șuncă și brânză cu salată de roșii violet Cherokee, Tartar De Roșii, și Creveți și Calamari la grătar cu cărbune cu lămâi la grătar și roșii afumate-gust de măsline negre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați toate roșiile în cuburi de 1/3 inch; așezați într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați 1 linguriță fleur de sel; aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fleur De SelFleur De Sel
3
Lăsați să stea 15 minute.
4
Transferați roșiile într-un set de strecurătoare peste un castron mare; lăsați să stea 45 de minute pentru a se scurge bine, aruncând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
5
Transferați roșiile într-un castron mediu; se amestecă busuiocul tocat, 1 lingură de ulei de măsline, usturoi și șalotă. Condimentează cu fleur de sel și piper negru măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Fleur De SelFleur De Sel
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TomateTomate
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Linia de șase ramekins 3/4 cana sau cupe cremă cu folie de plastic, lăsând consola lung. Umpleți fiecare ramekin cu 1/2 cană de amestec de roșii; apăsați pentru a compacta. Acoperiți cu consola de plastic, apăsând ferm. Faceți înainte: se poate face cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
TomateTomate
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Lăsați să stea la temperatura camerei.
8
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Deschideți folie de plastic pe ramekins. Inversați 1 ramekin pe fiecare din cele 6 farfurii, eliberând amestecul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
9
Ungeți creveții cu ulei de măsline; se presară cu fleur de sel și piper. Creveți la grătar, cu coaja în jos, 1 1/2 minute. Întoarceți creveții și grătiți până când sunt opaci în centru, cu aproximativ 1 1/2 minute mai mult. Aranjați 2 jumătăți de creveți deasupra roșiilor pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fleur De SelFleur De Sel
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TomateTomate
PiperPiper
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
10
Stropiți restul de 1 lingură de ulei de măsline peste roșii, garnisiți cu frunze întregi de busuioc și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TomateTomate
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista