Creveți la grătar cu Sangrita
Creveți la grătar cu Sangritan este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 201 calorii, 13g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de avocado, pătrunjel, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Sangrita, Sangrita, și Sangrita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați creveți în saramură cu fructe de mare, acoperiți și dați la frigider până la 1 oră.
Combinați uleiul de măsline, usturoiul, pătrunjelul, fulgii de ardei roșu și vinul.
Scoateți creveții din saramură și clătiți bine. Aruncați creveții cu marinada pentru a acoperi, acoperi și refrigera 1 oră.
Creveți la grătar peste cărbuni la cald mediu 3 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când sunt gata.
Puneți o piscină superficială de Sangrita în boluri de supă sau paste. Se acoperă cu creveți și avocado.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca St. Michael-Eppan furie Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.