Creveți la grătar cu salata de Avocado și portocale a mamei

Creveții la grătar cu salata de Avocado și portocale a mamei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 335 calorii, 25g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $3.41 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sos fierbinte, coriandru, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Creveți la grătar avocado fenicul și salată de portocale Skinnytaste, Salată de creveți, Avocado și portocale, și Creveți De Nucă De Cocos Și Salată Asiatică De Spanac De Portocale Și Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un cuțit ascuțit, curățați portocalele, îndepărtând toată miezul alb amar. Lucrând peste o strecurătoare așezată peste un bol mediu, tăiați între membrane pentru a elibera secțiunile portocalii în strecurătoare. Strângeți sucul din membrane în vas prin filtru.
Bateți 1 linguriță de sos fierbinte în sucul strecurat cu 1 lingură de ulei și mentă. Se condimentează cu sare și piper; adăugați creveții și aruncați.
Într-un alt castron, combinați sucul de lămâie cu restul de 1/4 cană de ulei și 1 linguriță de sos fierbinte.
Adăugați roșiile, ceapa, coriandrul și oregano și secțiunile portocalii. Condimentează ușor cu sare.
Aprindeți un grătar sau încălziți o tigaie pentru grătar. Grătiți creveții la foc mare timp de aproximativ 4 minute, rotind o dată sau de două ori până când sunt ușor carbonizați și fierți.
Transferați creveții în farfurii. Îndoiți ușor avocado în salata de portocale și serviți alături de creveți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.