Creveți La Grătar Cu Pistou
Creveți la grătar cu Pistou este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 216 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de căței de usturoi, sare și piper grosier, frunze de busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Creveți la grătar cu Pastan au Pistou, Grouper la grătar cu Pistou de busuioc-var, și Creveți La Grătar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Prăjiți migdalele pe o foaie de copt cu margini în cuptor, amestecând ocazional, până când sunt parfumate și se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Se lasă să se răcească complet; se toacă grosier.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris