Creveți la grătar cu migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții la grătar cu migdale. Această rețetă servește 6 și costă 3,73 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 348 calorii, 34G de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de piper, suc de lămâie, fulgi de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pizza la grătar cu roșii la grătar, sparanghel, brânză de capră și migdale Marconan, Salată De Fasole Lima Cu Creveți Și Migdale, și Salată de cuscus și creveți cu mandarine și migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți un foc de cărbune sau preîncălziți un grătar cu gaz sau electric. Puneți roșiile tocate să se scurgă într-o strecurătoare sau sită cu ochiuri fine.
Într-o tigaie mică saut la foc mediu— mic, prăjiți migdalele într—o lingură de ulei, amestecând frecvent, până când migdalele se rumenesc-aproximativ 5 până la 7 minute-având grijă să nu le ardeți.
Transferați migdalele într-un mortar, robot de bucătărie sau blender. În uleiul rămas în tigaie, sotati ușor căței de usturoi, amestecând frecvent, până devin aurii—aproximativ 15 minute.
Adăugați usturoiul la migdale împreună cu pătrunjelul, piperul negru și ardeiul iute. Puneți în mortar sau procesați sau amestecați, adăugând treptat roșiile scurse pentru a face un sos gros. (Dacă utilizați un robot de bucătărie sau un blender, aveți grijă să nu supraprocesați; amestecul ar trebui să fie puțin granular din migdale.)
Transferați sosul într-un castron și bateți sucul de lămâie și oțetul. Rezervați 2 linguri din uleiul rămas și bateți restul în sos. Pune sosul deoparte.
Aruncați creveții cu cele 2 linguri de ulei rezervate. Gătiți creveții pe grătarul fierbinte, aproximativ un minut într-o parte, până când cojile sunt hârtie și carnea este bine gătită. Îngrămădiți creveții pe un platou și serviți sosul într-un castron separat (mai puțin dezordonat); sau turnați sosul peste creveții fierbinți și serviți (foarte dezordonat, dar delicios).
Nancy Harmon Jenkins este o scriitoare alimentară cu un interes pasionat pentru culturile și bucătăriile mediteraneene, agricultura durabilă și conexiunile de la fermă la piață. Autoarea a o jumătate de duzină de cărți de bucate foarte apreciate, scrie pentru New York Times, Saveur și Food & Wine și își împarte timpul între ferma ei din afara Cortona, Italia și coasta Maine.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.