Creveți La Grătar Cu Miere

Creveți La Grătar Cu Miere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții la grătar cu miere. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară servește 8 și costă $3.0 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 294 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână creveți, miere, sos de salată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Încercați Creveți Cu Usturoi Cu Miere La Grătar, Creveți Cu Miere La Grătar, și Miere Vioi Creveți La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați sosul de salată, mierea și usturoiul; puneți deoparte 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SalatăSos De Salată
UsturoiUsturoi
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă marinada rămasă într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați creveții. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider timp de 30 de minute. Acoperiți și refrigerați marinada rezervată pentru ungere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Scurgeți și aruncați marinada. Filetați creveții pe opt frigarui din metal sau din lemn înmuiat. Umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit; folosind clești cu mâner lung, frecați grătarul pentru a acoperi ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din LemnFrigarui Din Lemn
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
CleșteClește
4
Grătar, neacoperit, la foc mediu sau se fierbe 4 in. de la căldură timp de 1 până la 1-1 / 2 minute pe fiecare parte. Ungeți cu marinată rezervată. Grătiți sau fierbeți cu 3-4 minute mai mult sau până când creveții devin roz, întorcându-se și ungând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos

Vin recomandat: Sani De Fazan Daca), Băutură Alcoolică, Ingrediente, Pinot Noir, Vin Spumant, Chardonnay, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Riesling, Pinot Grigio, Lichior De Rodie Sau Suc De Merișoare, Tipul Elementului De Meniu, Muscadet, Gruener Veltliner

Creveți la grătar în meniu? Încercați să împerecheați cu vin alb, băutură alcoolică și Ingredient. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Miguel Torres Cordillera Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Miguel Torres Cordillera Chardonnay
Miguel Torres Cordillera Chardonnay
Nasul prezintă o mare complexitate aromatică, dezvăluind note florale, piersică și litchi. Proaspăt pe gust, cu aciditate suculentă și o dungă de coniac care este semnul distinctiv al solurilor calcaroase din Limari.Sublim cu caviar. Un partener ideal pentru păstrăv și somon afumat, fructe de mare proaspete și toate preparatele din pește, fie coapte, fie în sos.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Revista