Creveți la grătar cu ierburi și spanac ofilit cu fenicul

Creveții la grătar cu ierburi și spanacul ofilit cu fenicul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $ 4.98 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 260 calorii. Dacă aveți la îndemână frigarui de lemn, suc de lămâie, ierburi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este uimitor. Încercați Friptură de porc cu usturoi și ierburi cu cartofi, spanac ofilit și cremă de castraveți răcoritoare, Creveți condimentați prăjiți pe spanac ofilit, și Salată de creveți la grătar și verdeață de muștar Mizuna ofilită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați 3 linguri de ulei, suc de lămâie, ierburi, sare, piper și creveți. Acoperiți și dați la frigider timp de 20 până la 30 de minute.
Înmuiați frigarui în apă caldă cel puțin 20 de minute în timp ce creveții se marinează.
Încălziți uleiul rămas într-o tigaie mare la foc mic și ofiliți spanacul cu semințe de fenicul, aproximativ 3 până la 4 minute (faceți în două loturi, dacă este necesar).
Scoateți tigaia de pe foc și acoperiți pentru a se menține cald.
Încălziți broiler sau grătar.
Scoateți creveții din marinată și filetați pe frigarui. Fierbeți sau grătiți creveții până când tocmai ați terminat, aproximativ 5 până la 6 minute.
Serviți creveții și spanacul cu fasolea.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.