Creveți la grătar cu fasole albă

Creveți la grătar cu fasole albă este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 175 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de coajă de lămâie, frunze de rozmarin, frunze de maghiran și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Creveți La Grătar Cu Fasole Garbanzo, Roșii Și Rucola, Calamari la grătar pe un pat de fasole albă, și Scoici La Grătar, Dovlecei Și Scallions Cu Fasole Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul sau broilerul. Aduceți 3 căni de apă la fiert într-o cratiță mică și amenajați o baie de gheață în apropiere.
Într-un bol de amestecare, amestecați împreună fasolea gătită, rozmarinul, 2 linguri de ulei de măsline, ceapa roșie, maghiranul și sucul și coaja de lămâie. Condimentează amestecul cu sare și piper.
Plonjați frunzele de menta în apă clocotită timp de 30 de secunde și se îndepărtează la baie de gheață. Când frunzele de mentă s-au răcit, scoateți-le din baie și stoarceți ușor pentru a îndepărta excesul de lichid.
Așezați frunzele de mentă și pătrunjel într-un robot de bucătărie și procesați timp de 1 minut cu 3/4 cană ulei de măsline extravirgin. Condimentează cu sare și piper. Pune deoparte.
Pe o farfurie mare, aranjați fasolea în 1 grămadă și mache-ul stropit cu ulei într-o altă grămadă.
Condimentați creveții cu sare și piper, periați cu ulei și grătați până la opac și fierte, aproximativ 7 minute.
Scoateți creveții de pe grătar și stivați-i într-o altă grămadă de pe farfurie.
Stropiți vasul cu uleiul de mentă și serviți imediat.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care îl puteți încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonios pornit de dulceață ușoară, cu un finisaj lung plin de aroma delicata, picant.