Creveți La Grătar Cu Anason Stelat

Anason stelat-frecat creveți la grătar este un Hor d ' oeuvre care servește 24. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 44 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 23 de minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, creveți, coriandru măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Supă de dovleac cu anason stelat și creveți de ghimbir, Sparanghel la grătar cu maioneză de alune-anason stelat, și Pui la grătar cu scorțișoară și sos infuzat cu anason stelat.
Instrucțiuni
Echipament Special: aproximativ 4 duzini de frigarui de bambus înmuiate în apă pentru a preveni arderea pe grătar
Pulverizați anasonul stelat, coriandrul, fulgii de pătrunjel, arpagicul uscat, tobarashi, pudra de usturoi și sarea cu un mortar și pistil, într-o moară de condimente sau cu o râșniță de cafea dedicată condimentelor. Înveliți creveții cu frecare, acoperiți și dați la frigider timp de 1 oră.;
Amestecați sosul de soia, oțetul, zahărul brun, sucul de lămâie, sucul de lămâie, sucul de ghimbir și arpagicul și asigurați-vă că zahărul brun s-a dizolvat.
Se adaugă pătrunjelul și se dă la frigider.
Grătar de căldură. Frigăruie creveții și grătește-i până devin roz și devin Opaci.
Se pune într-un recipient nereactiv și se acoperă cu sos Ponzu. Se răcește timp de 2 ore înainte de servire.
Vin recomandat: Sani De Fazan Daca), Băutură Alcoolică, Ingrediente, Pinot Noir, Vin Spumant, Chardonnay, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Riesling, Pinot Grigio, Lichior De Rodie Sau Suc De Merișoare, Tipul Elementului De Meniu, Muscadet, Gruener Veltliner
Vinul alb, băutura alcoolică și ingredientul sunt alegeri excelente pentru creveții la grătar. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Sterling Heritage Collection Napa Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Sterling Heritage Collection Napa Chardonnay]()
Sterling Heritage Collection Napa Chardonnay
Echilibrat și complex, Napa Valley Chardonnay straturi de fructe din mai multe podgorii din AVA, căsătoria luxuriantă, maturitate îndrăzneț de Mid-valley cu bogăția și adâncimea de Carneros. Fructul luminos, auriu, deschide nasul, rotunjit cu note de miere, caramel, condimente de copt și pâine prăjită. O intrare îndrăzneață de lămâi și măr copt dezvoltă greutatea și vâscozitatea pe măsură ce evoluează prin gură. Contribuția butoiului lasă o impresie de migdale aproape dulci pe final.