Creveți La Grătar

Creveții la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 292 calorii, 29G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $ 5.05 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 30 ar spune că a lovit la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți suc de lămâie, praf de usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza tequila ai putea urma acest curs principal cu Tequila-Cookie-Uri De Zahăr De Var ca desert. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Creveți 2 moduri: sos de soia-creveți la grătar cu salată de spanac și Scampi în stil nou, Frigarui de Creveți Curry la grătar cu ceapă la grătar și sos de ardei roșu, și Creveți la grătar cu cărbune și Calamari cu lămâi la grătar și roșii afumate-gust de măsline negre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți într-un castron ulei de măsline, suc de lămâie, tequila, praf de usturoi, condimente Cajun, sare condimentată și piper negru; se toarnă într-o pungă de plastic resigilabilă.
Adăugați creveți, înveliți cu marinata, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Marinați la frigider timp de 1 până la 4 ore.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul. Înmuiați frigarui de lemn într-un bol cu apă timp de 30 de minute.
Scoateți creveții din marinată și scuturați excesul. Aruncați marinada rămasă. Filetați creveții pe frigarui, străpungând o dată lângă coadă și o dată lângă cap.
Aranjați frigarui pe grătarul preîncălzit; gătiți creveții până când sunt roz aprins la exterior și carnea nu mai este transparentă în centru, 6 până la 8 minute.